











O nás
Restauraci a hotel Na Statku najdete v historické budově z roku 1870, známé původně jako hostinec „U Masných“. Restauraci jsme nově zrekonstruovali a uvedli zpátky do provozu v roce 2004.
V příjemném venkovském prostředí Vás čeká velký gastronomický zážitek. Zakládáme si na zpracování těch nejlepších surovin od renomovaných dodavatelů a vyzrálých mas osvědčených plemen. Zkušení kuchaři Vám připraví mimořádné kulinářské speciality české a středomořské kuchyně. Vybraná moravská a italská vína nabídne rozsáhlá vinotéka.
Vaříme s láskou
V naší kuchyni pohostíme i ty nejnáročnější. Proto si v jídelníčku každý přijde na své, od vyhlášené svíčkové na smetaně, přes štavnatý vídeňský telecí řízek až po grilovanou chobotnici.
A co teprve takový čerstvě ulovený pstruh nebo siven. Po skvělém jídle nesmí chybět sladká tečka. Ke kávě oceníte naše domácí dezerty.



Pohostíme Vás vybranou českou kuchyní, steaky a lahodným moravským vínem
Vyhlášená jídla pro Vás připravujeme z pečlivě vybraných surovin a vyzrálých mas. Drobné pečivo, jablečný štrůdl i výtečné knedlíky pocházejí pouze z naší kuchyně. Talíř Vám ozdobíme bylinkami z vlastní zahrádky.



Nejenže se u nás dobře najíte. Můžete si také objednat...
skvělý catering dle Vašeho přání, firemní akci, školení, firemní oběd, rodinnou oslavu, svatbu v zahradě, na kterou jen tak nezapomenete.